Crema de conopida

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2011 | 6175 vizualizari

 

Buna de mancat pe paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • Conopida
  • Maioneza
  • Sare
  • Piper
  • Usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de conopida:

Conopida se desface buchetele si se spala.Apoi se fierbe in apa cu sare.Cand este fiarta se strecoara si se lasa in strecuratoare, sa se raceasca.

Cand este rece se pune intr-un castron si se zdrobeste piure.Se adauga maioneza,sare piper si usturoiul pisat,dupa gust.

Nu am pus usturoi,pt.ca :

1.nu-mi place

2.imi duc la pachet la servici si nu-mi permit sa miros a usturoi in nasul colegilor.

Cine foloseste maioneza simpla poate adauga marar,eu nu pun pt.ca in maioneza pe care o folosesc eu sunt tot felul de verdeturi.

TIPS-URI

1

Nu am dat cantitati.Fiecare pune dupa gust.In loc de maioneza,dupa cum cum ati observat ,eu la toate cremele aperitiv folsesc Kartoffel-Salat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de conopida