Mozzarella pane.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2012 | 13161 vizualizari

 

Simplu de pregatit si fff gustos..

 

INGREDIENTE

  • 300 gr mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane.:

Punem mozzarella sa se scurga 1-2 ore,apoi taiem felii cat degetul(daca sunt mozzarelle rotunde de 100 gr taiati-le in 2).

Intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare si piper dupa gust,iar la sfarsit adaugam parmezanul ras.

Faina si pesmetul le punem in 2 farfurii separate.

Luam cate o felie de mozzarella,o trecem prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet,dupa care mai trecem o data prin ou si inca  o data  prin pesmet.

Procedam astfel cu toate feliile de mozzarella,dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti(pana se rumenesc frumos),dupa care le scoatem pe hartie absorbanta.

Se servesc calde..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si cascaval