Crap prajit cu lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 3 Feb 2012 | 4368 vizualizari

 

Stiu .......cei care nu sunt prieteni cu pestele vor spune.....iar peeeeeeeeeeeeeeste!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de crap
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • oregano
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu lamaie:

Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant

Facem un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, oregano, sare si piper si turnam peste bucatile de peste. Dam la frigider pentru circa 30 minute, apoi scoatem pe rand bucatile de peste, le dam prin faina, scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins

Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte. Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat, cu lamaie si garnitura dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Oana 1

05.02.2012, 21:34

Iar pesteeeee Nu mai e emoticonul ala pofticios...iamiiiiiiii!!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:33

arata foarte bine

susu 1

11.05.2012, 22:28

arata de restaurant iar sosul ala e delicios, eu o sa-l las de pe-o zi pe alta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu menta si lamaie