Crap prajit cu faina alba si malai

de nadina73 in Peste, 2 Oct 2010 | 17463 vizualizari

 

Tatal meu e inebunit dupa pescuti,asa ca si.-a scos autorizatie de pescuti si aici in Spania si aproape zilnic mege la pescuit.Este un crap pregatit de mama mea .

 

INGREDIENTE

  • 1  crap  mare 3 kg
  • faina alba 100g
  • faina de malai 100 g
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu faina alba si malai:

Se curata pestele de solzi si intestine, dupa care se taie bucati , se condimenteaza bine cu sare si piper si se lasa la rece 2 ore.

Dupa ce pestele a stat la rece se scoate si da prin faina de malai amestecata cu faina alba in parti egale,dupa care se prajeste in ulei firbinte .

Este minunat cu mamaliguta,mujdei sau pun pilaf cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu faina alba si malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.10.2010, 16:44

Crista_Luca 1

05.10.2010, 12:14

am venit tarziu ....mai am vreo portie?

mihaelar63 1

05.10.2010, 12:25

ce poate fi mai bun ? , eu ii spuneam ,, peste cu dragoste '' prins de tata si facut de mama !!! fericito !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi