Crap la cuptor pe pat de legume

de deyutzky in Crap / Caras, 22 Sep 2013 | 12503 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati crap
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • busuioc
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de legume:

Pestele se curata, se spala bine si se sareaza dupa gust. Legumele se curata si se spala bine. Morcovii se taie rondele, ceapa pestisori, rosiile cubulete, iar usturoiul felii. Se pun toate legumele intr-un bol, se pun sare, piper si busuioc si se amesteca. Se unge o tava cu ulei, se pun toate legumele, iar peste legume se pun bucatile de peste.

Ungem cu putin ulei fiecare bucata de peste pentru a se rumeni frumos. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mic.

Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se da iar la cuptor pentru inca 35-40 de minute (se verifica daca legumele sunt facute, daca nu, se mai lasa cateva minute in plus).

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste cu legume sote