Crap la cuptor pe pat de legume

de deyutzky in Crap / Caras, 22 Sep 2013 | 12987 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati crap
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • busuioc
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de legume:

Pestele se curata, se spala bine si se sareaza dupa gust. Legumele se curata si se spala bine. Morcovii se taie rondele, ceapa pestisori, rosiile cubulete, iar usturoiul felii. Se pun toate legumele intr-un bol, se pun sare, piper si busuioc si se amesteca. Se unge o tava cu ulei, se pun toate legumele, iar peste legume se pun bucatile de peste.

Ungem cu putin ulei fiecare bucata de peste pentru a se rumeni frumos. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mic.

Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se da iar la cuptor pentru inca 35-40 de minute (se verifica daca legumele sunt facute, daca nu, se mai lasa cateva minute in plus).

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de crap, cu zdrente de ou