Crap la cuptor cu sos de lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 12725 vizualizari

 

pestele a fost prins de george ieri..............un crap frumos de 6 kg.

 

INGREDIENTE

  • .4  bucati(fileuri) de crap
  • .2 lamai
  • .usturoi verde
  • .ceapa verde
  • .patrunjel
  • .ulei de masline
  • .boabe de mustar
  • .oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.Intre timp se pregateste sosul de lamaie astfel:se taie ceapa , usturoiul, patrunjelul si se amesteca cu putin ulei de masline , zeama de la cealalta lamaie, oregano si boabele de mustar.

Cand pestele este pe jumatate facut  se adauga sosul de lamaie si se mai da la cuptor circa 1o-15 min.Se scoate din cuptor, se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cald alaturi de o garnitura.Eu am facut drept garnitura orez integral cu boabe de porumb.

Este un deliciu.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata