Crap la cuptor cu sos de lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 12578 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

02.05.2010, 22:43

asta da marfa ,super nota 10 pt pescar si 10 pentru bucatar

Ina 1

02.05.2010, 22:46

Nu ma mai joc, ramnesti la scrumbia mea, cand tu ai o frumusete de peste aici? . Super mancarica, vreau si eu

ANCA 1

02.05.2010, 22:59

hai ca si al meu sot e la pescuit, vine abia marti, sper sa am si eu un peste asa frumos la masa!

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 08:03

nadina, o sa se bucucure george cand ii voi spune ce nota i-ai dat...............multumesc!.................

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 08:04

Ina, eu dau crap ,tu dai scrumbie...................imi place tare mult scrumbia...................

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 08:05

Anca..................fir intins, sotului! si la mai mare.................

marcela1979 1

03.05.2010, 10:26

ce bun e pestele miamii

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:30

Asa este Carla............este bun si mai ales sanatos..................

RuxyRux 1

03.03.2011, 21:54

Mediii am facut crapul tau dar ai lipsit la masa a iesit superb... multumeeeesc

http://www.bucataras.ro/retete/crap-la-cuptor-cu-sos-de-lamaie-18031.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.