Crap cu legume la cuptor

de mimmi in Crap / Caras, 11 Apr 2011 | 8056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  crap romanesc (3Kg)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 3 ardei capia
  • 400 g mazare
  • 2 cepe
  • 200 g brocoli
  • 1 capatana usturoi
  • 200ml vin rosu
  • vegeta
  • ulei de masline
  • Condiment pentru peste
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume la cuptor:

Se curata pestele de solzi,se eviscereaza,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Legumele,se spala,se curata,se taie felii,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se umple pestele cu ele,iar cartofii se pun pe langa peste. Se pune 200 ml vin rosu,se stropeste pestele cu ulei de masline si se pune apa pana la jumatate. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu,pana se fac legumele. Se serveste cu mujdei de usturoi. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap