Crap cu ciuperci in sos tomat

de Rocsi in Crap / Caras, 29 Noi 2012 | 5832 vizualizari

 

Am venit cu un preparat din peste pentru maine...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mai mari de crap proaspat
  • 7 ciuperci proaspete
  • 3 catei de usturoi
  • 1 canita cu vin
  • 300-400 gr pasta de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ciuperci in sos tomat:

Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.
Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute.
Ciupercile le spalam si le lasam sa se scurga de apa.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol amestecam vinul, pasta de rosii de casa,usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si un varf de lingurita cu busuioc uscat.
Daca e prea gros sosul mai adaugati cateva linguri de apa.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam bucatile de peste.
Deasupra punem ciupercile, pe care le presaram cu putina sare si piper.

Peste toate acestea turnam sosul pregatit.

Acoperim vasul cu capacul si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul nostru pana este bine facut.
Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin, apoi poate fi consumat.
Il servim cu putina zeama de lamaie.
Va urez pofta buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Medi te astept cu drag

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Multumesc mult Ruxy draga

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Simona ma bucur ca iti place.Iti multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"