Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Punem drojdia maruntita intr-o cana cu lapte caldut si o lingurita de zahar si lasam sa dospeasca 10 min.
Amestecam zaharul cu restul de lapte, le fel sa fie caldut.
Faina se amesteca cu sarea si cojile de citrice apoi adaugam drojdia dospita si framantam cu mana.
Adaugam laptele amestecat cu zahar apoi ouale batute si la final uleiul. Framantam pana aluatul nu se mai lipeste de maini.
Acoperim si punem la cald la dospit aprox 1 ora.
Intindem apoi aluatul pe masa de lucru (se intinde foarte usor si cu mana cu putin ulei) si punem bucatelele de rahat taiat si rulam.
Ungem o tava rotunda cu ulei si punem aluatul rulat si mai lasam aprox 30 min la dospit.
Ungem apoi cu galbenus de ou si punem la cuptor la 170 grade pt aprox 45 min.
Scoatem din cuptor si lasam la racit inainte de a servi langa o cafea aromata!