Cozonac cu branza

de Lau in Dulciuri, 7 Apr 2011 | 8665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vinile
  • zahar vanilat
  • 500 g branza proaspata
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri faina
  • zahar vanilat
  •  1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu branza:

se pune faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc, apoi se adauga drojdia, sarea, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, 3 linguri lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca basici, apoi se adauga si esenta, restul de zahar, zaharul vanilat. Se framanta coca si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Amestecam branza cu esenta, zaharul, zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie, faina si se amesteca bine.

Se ia o bucata din coca si se intinde o foaie, se unge cu jumatate din branza si se ruleaza. Se pune in tava unsa, se unge cu oul batut si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste.

Nu o taiati cand este calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

08.04.2011, 16:12

rocsi sunt deliciosi,sotul meu a mancat unul singur,nici nu la lasat sa se raceasca

Lau 1

08.04.2011, 16:13

mamaie mersi

adry88 1

01.06.2011, 21:17

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci