Cozi de creveti cu orez simplu fiert.

de dicarmencitta1957 in Peste, 16 Feb 2010 | 9579 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 40 cozi de creveti.
  • 200 gr orez prefiert.
  • 4 linguri de unt.
  • 2 lingurite vegeta(vegeta din plante uscate,plafar,aceasta vegeta nu contine sare).
  • sare si piper proaspat macinat.
  • frunzulite de menta pentru decor.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozi de creveti cu orez simplu fiert.:

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In aceasta apa am pus vegeta o lingurita si 2 linguri de unt.Dupa ce i-am scos de la fiert pe un platou, ii vom lasa sa se raceasca putin.Peste cateva minute ei vor fi tocmai buni de curatat.

Eu am ales garnitura pentru acesti creveti, orez fiert cu 2 linguri de unt si o lingurita de vegeta.Se servesc cu orez fiert,sau spaghete.Fiecare este liber sa-si aleaga, garnitura care ii place cel mai mult.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozi de creveti cu orez simplu fiert." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor umpluti cu prune uscate aromate