Covrigei cu branza

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2012 | 11514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 150 g margarina
  • 150 g untura de porc
  • 150 g branza telemea
  • 4 oua
  • 5 linguri mari cu smantana
  • 2 linguri otet
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 1 ou pt uns
  • chimion, susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza:

Drojdia o punem in laptele cald la dospit. Frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele, apoi adaugam ouale, smantana si otetul. Framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. Aseazam covrigeii in tava stropita cu putin ulei, ii ungem cu ou si se presaram chimion.

Punem tava in cuptorul incalzit la 180grade  pentru 15 minunte.....sunt deliciosi langa o bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

07.02.2012, 15:29

imi plac covrigei

madi_marin 1

07.02.2012, 17:45

super buni...

mamaieelena 1

07.02.2012, 19:37

imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga taraneasca la cuptor