Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 6078 vizualizari

 

Cous-cous cu carnat afumat si salata de varza + foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • un carnat
  • cous-cous, 200 grame
  • ulei
  • vegeta
  • salata de varza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză:

Se prajeste carnatul in ulei . Se scoate carnatul si se pune in locul lui cus-cusul(200 grame). Se caleste un pic in ulei incins si se toarna apa fierbinte de trei ori cantitatea cus-cusului.Se lasa sa fiarba si se pune vegeta dupa gust. Se serveste asortat cu ce doriti.Eu am avut salata de varza :D dar merge si cu alte salate.

Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta