Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. In acest timp se curata cartofii se taie in patru pe lungime si se fierb.
Cand carnea e bine patrunsa se lasa sa scada toata apa pana se formeaza un sos si se da deoparte. Cartofii ii scurgem de apa si ii punem intr-o tigaie cu unt. Se pune cimbru, rozmarin, sare si usturoi granulat si se lasa cateva minute. Nu se amesteca cu spatula pt ca se sfarma toti cartofii. Cel mai bine e sa "zgaltaim" tigaia de cateva ori.
Se sevesc cu cotletele si sosul de morcov..si bineinteles cu muraturi :D