O idee buna de aperitiv sau de o friptura cu sos si garnitura.
Cotletul e de preferat sa fie mai subtirel.
Cu ajutorul unui cutit se face o taietura prin mijlocul cotletului,apoi incercam sa facem un "buzunar" in care vom pune umplutura.
La fel procedam si cu muschiuletul de porc.
Se condimenteaza cotletul si muschiuletul ,se presara cu rozmarin si se lasa la rece pentru cateva ore.
Carnea tocata se condimenteaza la fel ca si compozitia pentru carnati.Se pune usturoi si piper cat sa fie suficient de condimentata.Se adauga cele doua oua batute,verdeata morcovi mici congelati.
Cu aceasta compozitie se umple cotletul si muschiuletul.Dupa aceasta operatiune acestea se prajesc putin intr-o tigaie cu ulei.Astfel porii se vor inchide si carnea va ramane mai suculenta.In cazul cotletului atat cat este posibil,carnea fiind mai seaca.
Intr-o tava se pune ulei si se face un pat din morcovi,ceapa,telina,mar si ghimbir.
Se aseaza cotletul si muschiuletul,se pune deasupra putin sos de soia.Se adauga si supa de legume.Va fi nevoie de mult lichid,deoarece cotletul va sta la cuptor cam doua ore,muschiuletul va fi gata mai repede.
Cand carnea este facuta de jumatate se adauga si vinul si doua crengute de rozmarin.
Legumele le vom folosi pentru prepararea unui sos delicios.
Legumele se paseaza in blender si se subtiaza cu putina grasime din tava si smantana pana la obtinerea consistentei dorite.
Este un sos foarte aromat care se combina foarte bine cu cotletul care este o carne mai seaca.