Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Bucatarasului. A ieșit grozav de bună și ne-a plăcut foarte mult!Mulțumesc pentru inspirație! :X
Pui coastele într-o oală încăpătoare.
Pui foile de dafin (eu nu am avut), cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de morcovi, țelină și ceapă. Adaugi berea (cât să acopere).
Pui la fiert pe foc, până când carnea devine ff fragedă (cca 2 ore).
Le scoți, le pui într-o tavă și le ungi cu un amestec de sos de soia, cremă de oțet balsamic, miere, boia dulce si condimente pentru coaste.
Le ungi bine pe o parte și le bagi la cuptor la 180 de grade pentru cca 10-12 minute.
După aceea, le scoți, le întorci și le ungi și pe partea cealaltă și le mai lași la cuptor pentru încă 4 minute.
În ultimele 2 minute crești temperatura cuptorului la 210 grade C, pentru a se realiza o glazură lipicioasă.
Noi le-am servit cu legume mexicane, dar le puteti servi si cu cartofi facuti la cuptor.
1
Poți pune și păstârnac (eu nu am avut)