Cotlet in sos picant cu paste

de Dya Daniela Andrei in Paste, 14 Aug 2011 | 3816 vizualizari

 

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant cu paste:

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant

Modul de preparare al Pastelor:

Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).

Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de ciuperci si carnati