Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci

de MotanLaOale in Porc, 29 Ian 2013 | 8078 vizualizari

 

Pentru acest preparat Gaby este de vina! Am vazut la ea si musai a trebuit sa fac si eu! A iesit ceva nemaipomenit de bun!

 

INGREDIENTE

  • 700g cotlet de porc
  • 240g ciperci intregi (conserva)
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • MARINADA:
  • 200ml vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 3 catei usturoi
  • 3 foi dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci:

Se prepara marinada si se pune bucata de cotlet in ea, se unge pe toate partile si se lasa la frigider 24 de ore, intorcandu-se din cand in cand in marinada.

Se scoate bucata de cotlet, se unge bine cu mustar pe toate partile si se pune intr-un vas termorezistent.

Se toarna si marinada, se presara cu boia de ardei iute.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru 1 ora.

Se intoarce de 2-3 ori pe toate partile.

Dupa o ora se pun si ciupercile si se mai introduce in cuptor pentru 40-50 minute, fara capac.

Se intoarce pe toate partile si se unge des cu zeama  din vas sa se rumeneasca frumos.

Este buna calda cu garnitura de ciuperci, sau alta, si rece ca aperitiv!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor cu piure de cartofi