Sos:
Garnitura:
Cotletului i se scoate osul,se bate foarte putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.
Mustarul se amesteca cu mierea si se omogenizeaza.Cu amestecul de mustar,cu ajutorul unei pensule se unge cotletul pe ambele parti.
Intru-un castron se toarna otetul balsamic si se pune cotletul.Se lasa acoperit,la frigider pentru 3-4 ore.Dupa acest timp se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 3-4 ore.
Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei de masline si se rumeneste cotletul cate 10 minute pe ambele parti.Se scoate pe o farmurie si se pastreaza la cald.
Sos:
In uleiul ramas se toarna o ceasca de apa in care s-a dizolvat 1/2 lingurita amidn si se amesteca bine.Se sareaza si se pipereaza si se tine pe foc mic pana s ingroase putin,amestecand incontinuu.
Garnitura:
Orezul se fierbe cu sare si piper,al dente!
Pe un platou se aseaza cotletul de porc cald,langa se aseaza orezul si sos dupa preerinta!