Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se prajesc cotletele la fel ca cele pentru friptura la gratar. Se sareaza si se tin asa pana pregatim sosul. Se taie ceapa si se prajeste usor cu o lingura ulei. Cand s-a inmuiat se adauga faina si se amesteca. Nu se lasa sa se ingalbeneasca. Se stinge cu vin si apa. Se tine la fiert 1/2 ora la foc mic. Se amesteca sosul cu o lingurita mustar si castravetii taiati rondele. Se potriveste de sare si piper.
Intr-o tigaie se frig cotletele, se aseaza fierbinti in farfurie si deasupra se toarna sosul.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola