Cotlet de porc cu sos Aioli

de Dea_Dea in Porc, 13 Iun 2013 | 2779 vizualizari

 

Pornind de la reteta de baza a lui Crina de sos alioli , eu am adaptat-o cum am vrut :)

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • SOS:
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • praf de curry
  • esenta de lamaie
  • 1 albus curd de ou
  • 100-150 ml ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos Aioli:

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper ,praf de usturoi  si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .

SOS:

Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi , se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .

Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de estenta de lamaie se poate pune zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos Aioli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tash-kebab