Cotlet de porc cu sos de mustar si busuioc

de papabundetot in Porc, 5 Aug 2013 | 4015 vizualizari

 

Initial nu stiam ce sa mai fac din cotletul de porc cu atat mai mult cu cat pregatesc cotlet destul de des si mereu trebuie sa vin cu alte idei pentru a nu repeta aceeasi reteta.Pana la urma insa…mi-a venit ideea unui sos cu mustar si busuioc si pana la urma a iesit un preparat incantator pentru papilele noastre :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 7 buc cotlet porc fara os fulgi de ardei iute,
  • sumac,
  • curry
  • vin rosu,
  • 3 catei usturoi
  • Brocoli,
  • unt
  • 1 lingurita mustar frantuzesc
  • 1 lingurita hrean,
  • 1 lingurita sos de alune busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de mustar si busuioc:

Am pus intr-un castron carnea la marinat in vin cu curry,fulgi de ardei iute si curry si am lasat-o asa cam o jumatate de ora la frigider.Dupa ce carnea s-a marinat am pus-o intr-o tigaie in putin ulei si cateii de usturoi tocati marunt,si am lasat-o sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Intr-un mojar am pus cateva fire de busuioc impreuna cu putin ulei de masline si putina sare,am adaugat apoi mustarul boabe,hreanul si pasta de alune si am amestecat bine toate ingredientele. Dupa ce carnea s-a gatit complet am scos-o din tigaie si am adaugat in tigaie 50 gr unt si apoi sosul format in mojar.Dupa ce toate ingredientele s-au combinat frumos,am asezat din nou carnea in tigaie si am lasat sa dea un clocot apoi am stins focul.

Ca si garnitura am servit brocoli,putin oparit in apa cu sare,apoi scurs bine de apa l-am tras la tigaie cu putin unt.

Delicios!!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor