Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion

de Bya Ralu in Porc, 25 Noi 2012 | 4649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc
  • 2-3 linguri de sos ragu(pentru paste)
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1/2 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion:

Bucatiile de carne se asezoneaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei de masline,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri.Se prajeste carnea pe ambele parti,se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri.Punem vinul rosu,sosul ragu si bulionul.Se mai adauga sare si piper dupa gust si se lasa cu capac 20 minute,cand scade sosul se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]