Am pus din nou la treaba aparatul minune Crock-Pot si a iesit o bunatate de mancare de legume cu cotlet de porc, o tocanita numai buna de savurat la masa de pranz.
Se conecteaza aparatul slow cooker Crock-Pot la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore si 30 de minute. Se adauga in vasul aparatului untura, se asaza capacul si se lasa pana se topeste.
Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se adauga si aceasta in vas, se amesteca si se lasa acoperit.
Se spala carnea, se tamponeaza de surplusul de apa si se taie in bucati potrivite.
Morcovul se curata si se taie rondele. Se spala si se curata de seminte ardeiul kapia, apoi se taie fasiute. Dovlecelul se taie, se curata de mijlocul cu samburi si se taie in felii. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivite, pe lungime.
Peste ceapa se pune pasta de ardei si se amesteca. Se adauga apoi carnea si se amesteca bine. Urmeaza restul legumelor, ardeiul kapia, morcovul, dovlecelul si cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, condimentele pentru carne de porc si maghiranul. Se amesteca toul bine apoi se toarna apa calduta atat cat sa acopere usor toate ingredientele din vas. Se pune capacul si se lasa sa se gateasca timp de 3 ore.
La final se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu mare pofta.
Pofta buna!