Cotlet de porc cu legume la slow cooker Crock Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 24 Oct 2021 | 3595 vizualizari

 

Am pus din nou la treaba aparatul minune Crock-Pot si a iesit o bunatate de mancare de legume cu cotlet de porc, o tocanita numai buna de savurat la masa de pranz.

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet de porc fara os
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lg untura de porc
  • 1 lgt pasta de ardei
  • condimente pentru carne de porc
  • 1 lgt maghiran uscat
  • apa cat sa acopere ingredientele
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume la slow cooker Crock Pot:

Se conecteaza aparatul slow cooker Crock-Pot la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore si 30 de minute. Se adauga in vasul aparatului untura, se asaza capacul si se lasa pana se topeste.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se adauga si aceasta in vas, se amesteca si se lasa acoperit.

Se spala carnea, se tamponeaza de surplusul de apa si se taie in bucati potrivite.

Morcovul se curata si se taie rondele. Se spala si se curata de seminte ardeiul kapia, apoi se taie fasiute. Dovlecelul se taie, se curata de mijlocul cu samburi si se taie in felii. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivite, pe lungime.

Peste ceapa se pune pasta de ardei si se amesteca. Se adauga apoi carnea si se amesteca bine. Urmeaza restul legumelor, ardeiul kapia, morcovul, dovlecelul si cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, condimentele pentru carne de porc si maghiranul. Se amesteca toul bine apoi se toarna apa calduta atat cat sa acopere usor toate ingredientele din vas. Se pune capacul si se lasa sa se gateasca timp de 3 ore. 

La final se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu mare pofta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post