Acest preparat gatit la slow cooker nu numai ca este bun, dar si de efect.
Se poate servi atat cald, cat si rece.
O reteta ce merita incercata si ideala pentru perioada postului cand este dezlegare la peste.
Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite.
Saram si piperam.
Setam aparatul pe functia high.
Adaugam 2 linguri ulei in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, si cand este incalzit bine, adaugam ceapa curatata,spalata si taiata grosier.
Cand ceapa devine translucida, adaugam morcovul dat prin razatoare sau dupa preferinta taiat julienne.
Separat intr-o tigaie, adaugam uleiul si prajim usor pestele dat in prealabil in putina faina, apoi il transferam in vasul aparatului, deasupra la morcovi.
Adaugam restul ingedientelor. Fixam pentru 3 ore, pe functia low.
Oprim aparatul, macroul este gata.
Se serveste ca atare fierbinte sau rece cu cartofi piure, natur sau mamaliga.
Pofta buna!
1
Spalati bine pestele altfel va fi amar la gust.
2
Inainte de a-l prepara, asigurati-va ca este bine dezghetat, altfel la prajit va improsca cu ulei.
3
Puteti prepara orice peste va place. Aceasta reteta nu este pretentioasa la felul de peste.
4
Daca vreti, puteti adauga si lamaie, insa gustul nu va mai fi dulce-acrisor.