Cotlet de porc cu fructe uscate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 11 Mar 2015 | 4014 vizualizari

 

Un cotlet cu o umplutura un pic mai neobisnuita.Este o combinatie de gusturi,dulce cu picant.Este un aperitiv de succes care face fata cu brio oricarui mesean mofturos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc,
  • 200 gr mixt de fructe uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • sos soia,
  • aprox. 2 cm ghimbir proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu fructe uscate:

Carnea se sterge bine dupa care ,cu un cutit bine ascutit,se face o gaura,de-a lungul fibrei Se rasuceste cutitul pentru a se largi cat de mult gaura formata apoi se umple cu mixul de fructe uscate. Se indeasa bine, pentru a intra cat mai multe. Capetele de prind cu cate o sobitoare. Muschiul se codimenteaza cu sare si piper si se rade ghimbirul desupra, imprastiindu-l pe toata suprafata carnii. Se unge cu un pic de ulei si sos se soia, se adauga un pic de apa, apoi se da la cuptor. Din cand in cand se unge cu sosul din tava. E gata cand e frumos rumenit.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Se inlatura scobitorile si se scoate din tava in care s-a copt.Se pune pe un platou si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]