Cosulete umplute cu crema de branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 9698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • crema de branza
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu crema de branza:

Desfacem foile de placinta. Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit. Punem suprapuse, ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose. Se da la cuptor si se tine 2-3 minute pana prind o culoare usor maronie.

Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu crema de branza.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat