Pe masa de lucru presaram putina faina si asezam aluatul (dezghetat la temperatura camerei)
Il intindem cu sucitorul putin si cu o forma rotunda (cana,pahar) decupam 20 de cerculete,
Jumatate din ele le lasam asa si celelelalte le facem o gaura in mijloc cu un cerculet mai mic,
Din restul de aluat(de la cercuri) il intindem din nou si mai decupam 10 cercuri,facem gaura in mijloc,
In tava tapetata cu hartie de copt adaugam cele 10 cercuri negaurite,le ungem cu putina apa pe margine si adaugam cate 2 randuri de cercuri gaurite pe fiecare cerc,
Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,
Le lasam sa se raceasca pe un gratar.
Intr-un bol amestecam tonul scurs de zeama/ulei,castraveti tocati marunt,maioneza,sare,piper,zeama de lamaie amestecam pana se omogenizeaza,
Cu ajutorul unei lingurite umplem cosuletele,cu grija sa nu le rupem,
Multumesc Rocsy pentru reteta.