Parol ca eu le-am facut... atata zor a fost ca, sincer, nu mai aveam cum sa fac poze si la etape.... dar stiti ca sunt om serios:)) . Una peste alta sunt niste cosulete tare fragete, bune, putin migaloase, dar de efect spun eu...
Aluatul: Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios, punem si apa si amestecam.Adaugam oul si amestecam din nou. Lasam aluatul la rece cel putin juma de ora. Dupa aceea se scoate, se intinde cu sucitorul si se taie rotunduri care se aseaza in forme de briose, se inteapa cu furculita din loc in loc. Se baga la cuptor pentru cca 20 minute.
Crema: intr-o cratita cu fund mai gros punem ouale , zaharul, praful de sare si zaharul vanilat si mixam bine, pana se omogenizeaza . Adaugam amidonul si omogenizam. Adaugam laptele cate putin, timp in care mixam sau amestecam cu un tel. Toata compozitia se pune pe foc si cand este gata, are aspectul unei budinci. Lasam la racit bine. La final incorporam branza mascarpone si mixam bine bine pana ce crema este gata.
Glazura: intr-o craticiora mai mica punem untul si ciocolata si cand incepe sa se topeasca se adauga si smantana de frisca. Se lasa pe foc pana la omogenizare totala ( fara a ajunge la fierbere completa) si se da la rece.
Asamblare: in fiecare cos se pune crema cu ajutorul unul posh, iar de-asupra se aseaza glazura. In fel acesta le umplem pe toate.