Cosulete aperitiv cu icre

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2010 | 13494 vizualizari

 

o salata de icre,simpla si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri icre
  • 1 litru  lapte
  • 13 linguri de gris
  • putina sare
  • ulei
  • 1 ceapa
  • sucul de la 1 lamaie mica
  • rosii
  • masline negre si verzi
  • salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu icre:

Am scris cantitatile din care am facut eu.

Se pune laptele la fiert cu putina sare dupa care cand incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie, fara sa se faca cocoloase si se amesteca bine pana se ingroasa. Se lasa la racit si se va intari foarte tare.

Icrele se pun pe aburi se amesteca bine daca e cazul sa se aleaga firisoarele ramase.

Se pun icrele intr-un bol si se mixeaza bine cu cate putin ulei ca  la maioneza si cate putin din grisul racit. Se mixeaza bine (la turatie potritiva nu tare) si se continua pana se termina grisul. La final se pune sucul de lamaie si ceapa tocata foarte foarte fin .Se poate pune si putin lapte daca va ies prea groase ,dar se pune lapte foarte rece(eu am pus 50 ml aproximativ)

Se scobesc rosiile si se lasa sa se scurga putin dupa care se umplu cu icre si se decoreaza cu masline. Se pot pune si in castronase sau cutiute si se decoreaza la fel cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

26.08.2010, 01:36

sylvia nu ma furac ca as vreau eu da nu am sansesant ocupate locurile ,iti trebuie pile

nadina73 1

26.08.2010, 01:36

apropo sylvia ma bucur ca ti-a placut cremesu sa pui sa papam si de la tine

mariac 1

29.08.2010, 21:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua colorate