Cosulet de ceapa cu salata boeuf

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 10013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru salata:
  • 1/2 piept de pui
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 castraveti murati
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare si piper
  • Pentru 1 cosulet:
  • 1 felie groasa de paine
  • cateva sticksuri
  • frunze de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet de ceapa cu salata boeuf:

Salata:

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.

Cosulet:

Felia de paine se decupaza cu o forma rotunda, apoi din loc in loc se infing cateva sticks-uri. Trecem firele de ceapa, printre sticks-uri, alternand de fiecare ordinea in care incepem sa le punem. Continuam pana ajungem la inaltimea dorita a cosului.

Cu grisine cred ca ar merge mai bine, sunt mai groase si mai stabile.Iar firele de ceapa sa fie cat mai lungi posibil, sa fie cat mai putine capete de ascuns. :)

Idee preluata de la Lena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet de ceapa cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv