Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc

de anisoara in Porc, 31 Dec 2009 | 7430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 GR.DE CARNE DE PORC - COSTITA DE PE SPATE
  • MAIONEZA -100 GR
  • CONDIMENTE -MUSTAR
  • PIPER NEGRU 
  • USTUROI
  • SARE

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc:

Se cumpara carnea- costita  taiata de a gata, pentru a fi prajita pe gratar, sau o pregatim noi, asa cum este aratata in fotografia de mai jos. se bate pe un fund de lemn cu un ciocan de lemn  toate bucatile, li se da forma ovala , se ung toate bucatile cu maioneza  ( la dorinta) pe o parte si alta si se pun la maritnat pe o ora.

Dupa aceia , fiecare bucata se sareaza , se pipereaza, se unge cu mustar ,daca dorim se adauga ceapa prajita-caramelizata  in tigaie . Se inroleaza fiecare bucata in parte si se coc la un gratar bine incins, sau intr-o tigaie cu dungi in ea sub pres.

Se servesc la masa cu placinte clade si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

anisoara 1

01.01.2010, 18:57

O mincare facuta la gratar este pe placul tuturor. Multumesc si va doresc Pofta buna la toti!

rivka 1

01.01.2010, 21:07

hmmmmfoarte frumos...si cu placintele acelea...interesant mi s-a facut dintr-o data ffff pofta!

anisoara 1

01.01.2010, 21:39

Pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi, dovleci şi vinete