Spanac cu porc

de Dana_Retetegg in Porc, 6 Dec 2010 | 6540 vizualizari

 

Am pregatit spanac pana acum de multe ori si mereu il preparam dupa aceeasi reteta clasica pe care o stiam. Astazi insa am fost mai inventiva si m-am gandit sa il pregatesc putin mai diferit.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spanac congelat
  • 200-300 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 gr bulion
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • oregano
  • curry
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu porc:

Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.

Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si am lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.

Spre final am adaugat si patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic.

2

Noi l-am servit cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata cu carne