Costita afumata cu cartofi prajiti

de Constelatialeu in Porc, 28 Ian 2013 | 7765 vizualizari

 

Asta-i mancare pe repede-nainte,cum imi place mie sa-i spun.In functie de numarul fomistilor crestem cantitatile...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 9 bucatele de costite
  • untura in care prajim cartofii
  • sare
  • acreala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata cu cartofi prajiti:

Cartofii ii curatam si ii taiem pai.Tuciuletul il incingem si adaugam untura,lasam sa se topeasca,adaugam cartofii,pe care i-am dat inainte cu un praf de sare.ii lasam sa se rumeneasca.

In tigaia dry cooker,ca tot e la moda,punem coastele,punem capacul si lasam sa se patrunda carnita,intarcem si pe o parte si pe alta.Daca le vrem mai rumene dam capacul la o parte.Eu am avut ca acritura,vanata umpluta.Fiecare serveste dupa preferinta.Imi place sa mananc cu paine neagra.

Sa aveti pofta !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

portiadelumina 1

28.01.2013, 16:57

Da, aici m-aş încadra la o porţie dublă, ca să fiu de ajutor celor ce sunt la cură

Constelatialeu 1

28.01.2013, 17:57

Saritor ca intotdeuna,Padre !

Sim0na 1

28.01.2013, 21:09

Imi plac de mor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic