Cornuri umplute pentru micul dejun

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 8319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250ml lapte
  • 1 ou
  • 3 lg ulei
  • 1 lgt.sare
  • 1/2 lgt.zahar
  • 5 felii sunca
  • 4 cremvusti
  • cascaval
  • 1 ou pt uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute pentru micul dejun:

Se pune intr-un vas faina si drojdia si se amesteca putin. Se face o gaura in mijloc si se pune oul, uleiul si laptele caldut. Pe margine se pune sarea si zaharul si se amesteca usor in mijloc apoi se incorporeaza faina de pe margini. Se framanta aluatul obtinut pana nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 1 ora.

Sunca am taiat-o in doua, iar cascavalul felii. 

Dupa ce a crescut in volum se intinde o foaie care se taie in fasii, patrate apoi triunghiuri. Se pune umplutura pe baza mare a triunghiului si se ruleaza. Se pun in tava si se mai lasa putin sa dospeasca. Se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se da la cuptor pt aprox. 20 minute.

Cu aluatul care mi-a ramas am facut cornuri cu gem.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]