Cornuri moi cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 9 Apr 2013 | 4964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri miere
  • 300 ml lapte
  • 30 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • umplutura
  • dulceata de capsuni
  • uns
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri moi cu dulceata:

Cernem faina iar in mijloc facem o gaura si punem mierea,drojdia dizolvata in putin lapte caldut si sarea.Amestecam usor si treptat punem restul de lapte,iar apoi  plicul de zahar si untul topit.Incepem sa framantam o coca nelipicioasa si dam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Luam apoi  o bucata mare de coca si decupam un cerc din el dupa care o sectionam in triunghiuri iar in fiecare triunghi adaugam dulceata(fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).

Incepem sa rulam triunghiurile de la partea mai lata spre mijloc.Le asezam intr-o tava unsa cu ulei.

Dupa ce i-am terminat ii ungem cu un ou batut bine si ii dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri moi cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat dospit cu branza dulce a la Gaby