Aluat:
Umplutura:
Decor:
Pregatim mai intai amestecul de branzeturi: se zdrobeste branza Feta cu o furculita, se adauga crema de branza Ceva Fin pufos de la Delaco. Cine doreste poate pune si in umplutura chimen, eu am lasat-o simpla, doar cu gust de branza.
Prepararea aluatului: Amestecam deojdia cu zaharul si putina apa calduta, adaugam o lingura de faina si lasam la dospit cca 10 min.
Agaugam apoi untul si restul ingredientelor, obtinem un aluat elastic, nelipicios. Lasam aluatul acoperit sa se odihneasca cca 10 min., timp in care isi va dubla volumul daca il tineti acoperit cu un prosop sa fie ferit de curenti.
Infainam masa de lucru,impartim aluatul in 4 portii aprox. egale.
Intindem o bila de aluat, o impartim cu pintenul in 8, asezam la baza aluatului cate o lingurita din crema de branza pregatita intre timp. Rulam cornuletele si le asezm in tava, pe hartie de copt. Procedam asa si cu celelalte 3 bile de aluat ramase.
Se ung cu ou batut, se presara chimen si se dau la cuptor la temperatura medie pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!