Cornulete in 2 culori

de Lau in Dulciuri, 3 Feb 2011 | 8175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 25g drojdie
  • 3 linguri faina+1 kg pentru coca
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta de rom
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete in 2 culori:

Se amesteca totul si se lasa la dospit, se amesteca cu 500g faina. Coca rezultata se imparte in 2. In prima bucata se pun 225 g faina si 5 plicuri zahar vanilat, se framanta coca. In a 2 bucata se pun 2 linguri cacao, 200g faina, 1 fiola esenta de rom.

Se intinde o foaie alba si una de cacao foarte subtiri,  se suprapun si se taie un forma de triunghiuri, se umplu dupa preferinta, se ruleaza de la partea lata spre cea subtire.

Se face un sirop din apa si zahar, cornulete scoase se dau prin sirop si dupa aia prin zahar pudra sau nuca macinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bile (din blat, chec sau prajitura ramasa)