Cornulete de post cu rahat

de Julie in Dulciuri, 26 Mai 2010 | 35439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana ulei
  • o jumatate cana cu apa
  • 25 g drojdie
  • 2 lingurite cu zahar
  • portocala rasa
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • rahat -pentru umplutura
  • zahar farin vanilat-pentru finisare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu rahat:

Se dizolva drojdia  cu zaharul in apa,se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat.

Se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coc 25-30 minute.

Cat sunt calde se dau prin zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]