Cornulete de post

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 17630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • o treime cana ulei
  • drojdie kt o nuca
  • 4-5 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
  • esente
  • un borcan gem prune
  • nuca macinata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post:

se pun intr_un lighean borsul,uleiul,zaharul,faina,drojdia inmuiata in putina apa calduta si o lingurita zahar,si esenta,

se amestek toate pana iese un aluat k de fursecuri.se lasa 20 de minute la odihnit.

gemul se amestek cu nuca macinata.

intainzi o foaie dintr-o buktica da aluat ,tai patratele,l umpli ,le rulezi si l pui intr-o tava cu hartie de copt.le dai la cuptor pana prin o culoare aurie.

intre timp pregatesti altele si tot asa pana termini aluatul.

la urma le pudrezi cu zahar .le pui intro cutie si le invelesti cu putina folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.12.2010, 21:42

cristina

feliciana_maria_1209 1

30.12.2010, 08:25

buna fetele ....imi puteti spune careva dintre voi cum as putea sa fac cornulete fara bors...eu stau in Germania si pe aici nu gasesc bors proaspat si numai Bors Magic.sau daca stie cineva daca pot sa fac cornulete cu Bors Magic?Multumesc.

Rocsi 1

30.12.2010, 11:06

buna maria..poti inlocui borsul cu apa minerala..daca nu le vrei de post poti sa faci si cu lapte cred..dar eu de apa minerala stiu ca se poate sigur...sper sa te ajute raspunsul meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede