Cornulete cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 100g spanac (fiert si stors de apa)
  • 100g ricotta
  • 2 lg smantana(sau branza cremoasa tip Philadelphia)
  • 1 ou+1 galbenus(pt uns)
  • 8 feliute de cascavat afumat
  • sare,piper
  • 1 lingurita de nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si ricotta:

1.Intr-un bol puneti ingredientele:spanac,ricotta,smantana,1 ou,sare,piper,nucusoara si mestecati.

2.Intindeti discul de aluat si taiati 8 triunghiuri.Impartiti umplutura,puneti si feliuta de cascaval afumat,se fac cornuletele,le ungeti cu un galbenus de ou si le dati la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Serviti calde sau reci.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Puisori( pentru decor)