Cornulete cu rahat (reteta de post)

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 41742 vizualizari

 

Tot cautam o reteta usoara pentru ceva de rontait cand stau la tv sau pe calculator..aceste cornulete merg de minune..dar ATENTIE...nu in cantitati mari..

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana bors
  • 1 cana ulei
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • faina cat cuprinde
  • rahat pentru umplut cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat (reteta de post):

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia

-adaugam uleiul,sarea zaharul

adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare

-intindem in foaie subtire,decupam dupa modelul dorin ,asezam cate o bucativa de raahat ,rulam in forma de cornulet

-asezam in tava cornuletele si le dam la cuptor (incins in prealabil )pana se rumenesc usor

-lasam sa se racoreasca putin

-cat sunt inca caldute le trecem prin zahar pudra .le asezam pe un platou si servim.

Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

-se poate folosi drept umplutura si : dulceata ,nuca ,bucatele de ciocolata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

23.10.2015, 17:50

bune

Xandrinne 1

19.12.2015, 09:43

Ancutsa 1

18.07.2016, 14:57

Imm, bune si fragede!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pere cu vanilie si ciocolata