Cornulete cu rahat

de lory_andronache in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 9740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g Rahat
  • 250 g Margarina
  • 75 g Drojdie
  • Faina cat cuprinde
  • Apa (pentru dizolvarea drojdiei)
  • 3 Linguri de iaurt sau smantana
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Ingredientele mai sus mentionate se amesteca intr-un castron pana ce se formeaza un aluat moale si nelipicios. Acesta se intinde si se taie in patrate, punandu-se pe fiecare cate o bucatica de rahat, se ruleaza si se dau la cuptorul incins in prealabil la 160-180 de grade, pentru circa 40-45 de minute. Dupa ce sunt gata se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca si pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]