Cornulete cu rahat

de lory_andronache in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 9131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g Rahat
  • 250 g Margarina
  • 75 g Drojdie
  • Faina cat cuprinde
  • Apa (pentru dizolvarea drojdiei)
  • 3 Linguri de iaurt sau smantana
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Ingredientele mai sus mentionate se amesteca intr-un castron pana ce se formeaza un aluat moale si nelipicios. Acesta se intinde si se taie in patrate, punandu-se pe fiecare cate o bucatica de rahat, se ruleaza si se dau la cuptorul incins in prealabil la 160-180 de grade, pentru circa 40-45 de minute. Dupa ce sunt gata se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca si pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (18)

adry88 1

18.12.2012, 17:37

bune

Mitinita 1

18.12.2012, 20:57

Bya Ralu 1

18.12.2012, 21:14

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe cu rahat - 3