Cornulete cu rahat

de lory_andronache in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 9615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g Rahat
  • 250 g Margarina
  • 75 g Drojdie
  • Faina cat cuprinde
  • Apa (pentru dizolvarea drojdiei)
  • 3 Linguri de iaurt sau smantana
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Ingredientele mai sus mentionate se amesteca intr-un castron pana ce se formeaza un aluat moale si nelipicios. Acesta se intinde si se taie in patrate, punandu-se pe fiecare cate o bucatica de rahat, se ruleaza si se dau la cuptorul incins in prealabil la 160-180 de grade, pentru circa 40-45 de minute. Dupa ce sunt gata se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca si pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]