Cornulete cu dulceata

de ala_oancea in Dulciuri, 28 Oct 2009 | 11384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri smantana
  • 1 borcan de dulceata (eu am folosit de prune si de zmeura)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata:

Se framanta aluatul, se lasa 30 de minute la dospit. Se imparte apoi in patru si se intind foi rotunde. De taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc. Sunt excelente ! Le-am topit rapid :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţa de nuci verzi, chihlimbarul din cămară