Cornulete cu ciocolata

de Steffy in Prajituri, 14 Ian 2013 | 8846 vizualizari

 

Cele mai simple si fragede cornulete le-am facut pentru Revelion. Invitatii au savurat la cafea aceste mici delicii.

 

INGREDIENTE

  • un foietaj de 1 kg (sunt 2 bucati)
  • un borcan cu ciocolata
  • un ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se intinde fiecare foaie de foietaj, se portioneaza si se pune ciocolata pe fiecare cornulet. Se ruleaza si se pune intr-o tava in care am pus foaie de copt.

Punem la cuptorul preincalzit si tinem fiecare tava maxim 15 minute, pana se rumenesc micile cornulete.

Se servesc la o cafeluta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Steffy 1

15.01.2013, 15:09

Ma bucur ca sunt pe placul vostru.

Steffy 1

08.02.2014, 16:11

Am uitat sa scriu in reteta ca oul batut este folosit pentru a unge cornuletele inainte de a le introduce la cuptor.

Rahela Velicu 1

20.12.2018, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu finetti