Aluat:
Umplutura:
Amestecam drojdia cu zaharul sarea si apa calduta.
Adaugam untul, cascavalul ras si semintele de in.
Amestecam, punem faina si uleiul, framantam aluatul pana cand devine elastic si se poate intinde usor.
Lasam aluatul acoperit pentru a-l feri de curenti si trecem la prepararea umpluturii:
-Fierbem 3-4 cartofi in coaja, apoi ii dam pe razatoarea fina;
-Curatam si spalam ciupercile, le taiem marunt si le sotam in 3 linguri de ulei;
-Condimentam cu sare si piper dupa gust,apoi lasam amestecul sa se raceasca
Rupem cate o bucata de aluat dospit (de marimea unei portocale), o intindem pe masa infainata si o impartim in 8 (vezi foto!)
Asezam pe fiecare bucata de aluat cate o fasie de morcov crud, o frunza de leurda si cate o lingurita de amestec de ciuperci cu cartofi.
Rulam cornuletele, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!