I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar gustul il garantez!!
Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate,le punem in blender si le tocam bine,adaugam ulei,sare,piper si dupa ce am obtinut un sos rasturnam intr-un bol;dam deoparte 2linguri din acest sos,restul amestecam cu 3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele feliilor de carne,prindem cu scobitori si lasam deoparte.
Cele 2linguri de sos le punem intr-un castron si le amestecam cu smantana iar in alt castron amestecam pesmetul cu boia si restul de parmezan
Carnea pregatita o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin cel de parmezan si le punem la prajit in ulei mult
Se scot pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde,rosii,ardei
1
le putem praji si in cuptor pe tava cu hartie
2
atentie la scobitori