Cordon feu

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3007 vizualizari

 

Acest cordon de foc este umplut cu salam picant cu boia,de aici vine si numele;rezultatul nu e exagerat de picant dar mie din tot ce am facut, asta mi-a placut cel mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 16felii de salam picant cu boia
  • 100g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon feu:

In buzunarele feliilor de carne condimentate cu sare si piper,punem cate 4flelii de salam iar in mijlocul lor 1felie de cascaval;

prindem marginile cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

atentie la scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon feu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 12:02

Si asta imi place mult de tot!

Criss 1

13.08.2013, 14:50

Foarte bun si acesta.

ianculubita 1

14.08.2013, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele