Reteta este preluata de la Miha....multumesc!
Pieptul de pui se feliaza in fasii cat mai subtiri si se condimenteaza. Se intinde pe fiecare fasie cate o felie de sunca presata si in mijloc se aseaza o bucata de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat si apoi se ruleaza foarte strans. Repetam operatiunea cu toate feliile de piept de pui.
Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.
Se prajesc in ulei bine incins. Cand devin aurii, rulourile se scot si aseaza pe hartie pentru a se scurge de ulei.
Se servesc alaturi de castraveciori si gogosari murati.
Sa aveti pofta!